Spoel de kipfilets onder koud stromend water af, dep ze droog en halveer
ze in de lengte.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de kip in 5 minuten rondom
bruin.
Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in nog 7 minuten zachtjes
gaar. Keer het halverwege.
Doe de Mon Chou, de groene peperkorrels, het citroensap en de koffieroom
in een kommetje, knip er 1/2 bakje tuinkers boven en meng alles goed door
elkaar.
Neem de kipfilets uit de pan en leg ze op een warme schaal.
Voeg het Mon Choumengsel aan het bakvet toe, verwarm het al roerend 2
minuten door en door, breng het op smaak met zout en schenk het rond de
kipfilets.
Garneer met de rest van de tuinkers.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |